O Nama

Od samog osnivanja firme (2000. godine) “Kvalitet Đura d.o.o.”, slogan pod kojim se vodi firma kao i svi zaposleni je;

ekologija kvalitet djuraTehnologijom za ekologiju ” … korististi isključivo kao medijum čistu vodu, a preko pumpi visokog pritiska i izmenama pribora otklanjanje svih potencijalnih problema  kako u unutrašnjim tako i na spoljašnjim površinama objekta, omogućavajući nesmetano funkiconisanje vaših postrojenja i poslovnih aktivnosti.

Posle dugogodišnjeg iskustva, poštovanja tuđih kao i sopstvenih kodeksa, postizanjem kompromisnih dogovora, uredno izvršenih zadataka postavljenih od najvećih domaćih i  svetskih firmi koje posluju u različitim delatnostima, zasluženo se nalazimo među vodećim kompanijama u ovoj grani.

Nabavljena su najmodernija specijalizovana vozila, uključujući mnoštvo različitog pribora i opreme, ali sve to samo po sebi ne bi imalo nikakvog značaja da nije kvalifikovanog i stručnog kadra koji svojim angažovanjem brzo, efikasno i KVALITETNO rešavaju postavljene zadatke.

Preduzeće “Kvalitet Đura  doo”, vrši usluge vezane za :

-probleme sa zagušenjem industrijske i gradske (fekalne,kišne) kanalizaciоnе linije, kao i ispiranje iste,

– crpljenje-odnošenje-upravljanje otpadnog materijala,

– čišćenje svih vrsta (industrijskih) separatora,

– crpljenje i čišćenje otpadnih jama,

– crpljenje i pranje (industrijskih)rezervoara i silosa,

– čišćenje kolektora, slivnika, kanala,

– crpljenje (industrijskog) zauljanog otpada, otpadnih voda i masnoće,

– kuhinjskih i ostalih vrsta  separatora…

– čišćenje svih unutrašnjih i spoljnih površina(beton,asfalt…), pranje platoa i objekata…

– pranje mašinama(toplom vodom),

– punjenje bazena i mnoštvo sličnih usluga…

Nudimo vam rešenje, u vidu kompletnog čišćenje svih primarnih i sekundarnih objekata u sklopu vašeg vlasništva.

Sve gore navedene usluge vršimo posedovanjem najnovijih vozila koje podleže euro 4 normi, izdate integralne dozvole za sakupljanje i prevoz neopasnog materijala na teritoriji Republike Srbije (izdata od strane Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja), kao i posedovanje sertifikata  ISO standarda i to ISO 9001 i ISO 14001 o zaštiti životne sredine i kvaliteta izdatog od strane Zavoda za standardizaciju, što samo po sebi govori o ozbiljnosti i kvalitetu usluga.

– Specijalnim POTISNIM SISTEMOM, priborom i izmenama pritiska-mlaza čiste vode u granicama od 50-750 bara omogućava nam pouzdano čišćenje svih nečistoća.

– Na vozilu koje se koristi kao izvor pogona, smešten je i VAKUM SISTEM  za čišćenje (odnošenje-zbrinjavanje otpada), raznih sadržaja u objektima.

– Ovako KOMBINOVANI SISTEM na vozilu predstavlja savršen konstruktivni proizvod što omogućava ekonomično, čisto i efikasno čišćenje predmetnih objekata.

Gipkim gumenim crevima visokog pritiska, po potrebi velikih dužina dospevamo do udaljenih objekata rada. Osim nepristupačnosti ovim se izbegavaju i rizici u pogledu zapaljivih materijala, varničenja, otrovnih supstanci i drugih sličnih nezgoda.

S obzirom da Vaše preduzeće obavlja svoju delatnost i da se u vašim postrojenjima (poslovnim aktivnostima), javljaju mogući “problemi”  u gore navedenim oblastima, mišljenja smo da bi program usluga firme “Kvalitet Đura” doo mogao biti od koristi i da bismo uz poštovanje svih kodeksa vaše firme, iste učinili mnogo lakšim i funkcionalnijim.

Nadamo se da će sve gore već ponuđeno izaći u susret vašim očekivanjima i potrebama, a za sva dodatna pitanja i informacije stojimo vam na raspolaganju.

POZOVITE NAS, REŠIĆEMO SVAKI VAŠ PROBLEM!

Sa poštovanjem,

Kvalitet Đura d.o.o.